01/07/2021 15:33 MiMil'Kil J - 2

01/07/2021 15:33 MiMil'Kil J - 2
Photo by Vladislav Klapin / Unsplash

En daar is het dan eindelijk zover. De kriebels. De focus. De zenuwen en de berusting. Vanochtend een PCR-test gedaan. De uitslag laat nog even op zich wachten maar het lijkt me sterk dat ik ineens Corona zou hebben.

Lang heb ik moeten wachten op dit gevoel van focus. Er was geen plaats voor in m'n hoofd. Het werk nam teveel ruimte in. Na het leegmaken van de inbox door middel van het snoozen van een aantal to-do's kwam ineens het besef. Morgen is het zover!
Morgen komt Erwin met de camper me oppikken om het avontuur aan te gaan.

Een lange tijd heb ik het zonder deze focus moeten doen. Veel nagedacht over hetgeen waaraan ik me heb gecommiteerd. Steeds alle gedachten geprobeerd terug te brengen naar de essentie - het gaat om lopen. En lopen kan ik. Ieder mens kan het. Dus ik ook.

Toch zal het een intensieve reis gaan worden. Niet alleen voor mij, ook voor Erwin. Mogelijk voor hem nog wat intensiever. Ik lopen, hij chauffeuren, begeleiden etc... Dankzij hem heb ik me hier iig voor opgegeven. Alleen de voorpret en de spanning is al mooi om mee te maken. Terwijl het echte werk nog moet komen.

De eerste stap is gezet. Ik heb me aangemeld. De startlijn wacht. 500km lopen door Frankrijk. Ik heb er zin in.

Subscribe to Webzwerver

Don’t miss out on the latest issues. Sign up now to get access to the library of members-only issues.
jamie@example.com
Subscribe