Jaaaaaa EDH400!

Jaaaaaa - ik hoor toeters en zie alleen maar slingers in het Vondelpark. Door het feestgedruis baan ik mij een weg om mijn rondje te doen. De fanfare staat opgesteld, net een speech van de burgemeester mogen beluisteren. Zelfs de gehele familie is op komen dagen bij dit gedenkwaardige moment ....  Oh nee, toch niet. Niets is minder waar.

Het is grauw, troosteloos weer. Rond de 10 graden in december. Enkel en alleen met enige andere lopers doe ik mijn rondje. Toch is het een klein feestje waard. De lunchrun in het VondelPark heeft menig creatief idee opgeleverd. Het heeft er voor gezorgd dat de kleine rugzak om mee te nemen naar kantoor verruild is voor de sporttas.

Het heeft er voor gezorgd dat ik dit jaar een zeer mooi aantal kilometers bij elkaar heb gesprokkeld... nog een paar tot de 4500 :D :D. Het heeft ervoor gezorgd dat mijn conditie verbeterd is, het heeft ervoor gezorgd dat andere aspecten van het leven ook beter in stramien verlopen.

En ... het heeft er voor gezorgd dat ik nu een onafgebroken reeks van 400 dagen achter elkaar heb kunnen lopen. Anders wat het een stuk lastiger geworden. Die lunchrun zorgde er als laatste voor dat ik ook pauze begon te nemen tijdens een dag werken. Is ook wel eens goed voor een mens.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik altijd wel enorm geïmponeerd was (en ben) door die 'elke-dag-lopers'. Zeker degenen die dit al meer dan x doen stonden en staan hoog bij mij in t vaandel. Ondanks dat ik velen niet persoonlijk ken. Zelf toch ook wel stiekem onder de indruk van de 400ste die ik er vandaag bij mocht schrijven. Best een hoop loopjes achter elkaar. Erg blij dat ik in staat ben om dit te doen.

Zo'n rondje lopen elke dag is echter makkelijker dank je denkt. Het begint, net als het lopen van een ultra, met de eerste stap. Gewoon de eerste stap doen en de rest volgt. Gewoon vandaag een rondje van minimaal 1.6km lopen. En morgen, dat is het nieuwe vandaag, dat zie je morgen wel weer. Op naar nr 401 :)

Subscribe to Webzwerver

Don’t miss out on the latest issues. Sign up now to get access to the library of members-only issues.
jamie@example.com
Subscribe