Lopen week 48 2018

Het vervolg op de eerste EDH'n. Ja ik durf de term in de mond te nemen. Elke Dag Hardlopen het moest er ooit van komen en ik denk dat de tijd daar nu rijp voor is. Aangezien ik op zondag een mooie loop in Voorne heb gepland leek het me verstandig om soort van te taperen. Dit in combinatie met de opstart van het EDH'n leek me een uitdaging maar goed wie A zegt moet B zeggen.

Met twee keer een rondje rond half elf 's avonds kwam ik weinig aan m'n rust toe. Om mezelf verder te motiveren had ik besloten om m'n CityStrides project weer op te pakken. Sterker nog ik heb besloten om overnieuw te beginnen. Nu kan dat laatste niet zomaar worden ingeregeld op CityStrides.com dus heb ik een aparte heatmap op Strava gecreeerd om de te kijken welke straten ik van Woerden nog moet lopen. Voor de lol meteen een deadline 31 december er op gezet. Dit zullen nog heel wat rondjes worden want er gaat toch heel wat asfalt in zo'n stad(je) als Woerden.

Nu drie officiële CityStrides deze week gelopen... en dat moeten er nog heel wat meer gaan worden... maar goed daarvoor wilde ik het ook doen.
Op zondag zoals gezegd de Voorne's Duin Trail gelopen. Wat ging dat super. Een mooie afsluiting van deze week.

Subscribe to Webzwerver

Don’t miss out on the latest issues. Sign up now to get access to the library of members-only issues.
jamie@example.com
Subscribe