Lopen week 49 - 2018

Door te EDH'n is het niet meer de vraag of je gaat lopen maar meer wanneer je gaat lopen. En dat maakt een groot verschil. Door te gaan lopen wanneer het kan en niet te wachten totdat je er klaar voor bent zorgt er daadwerkelijk voor dat je kan EDH'n.

Alleen als je zeker weet hoe je dag gaat verlopen is dat laatste niet nodig. Een vaste planning op een weekenddag lijkt de laatste tijd onmogelijk. Vandaar dat ik blij was met elke km die ik heb kunnen maken. En dat is met 13.9 km niet veel. Maar goed toch het EDH'n volgehouden.

Deze week was sowieso een 'week after' de Voorne's Duin Trail. Voorzichtigheid was geboden in snelheid en aantal kilometers. Het CityStride project is niet verder gevorderd. Het VondelPark heeft zich wel mogen verheugen met drie bezoekjes. Zwaarste run was wel donderdag van Breukelen naar Woerden met een heftige wind tegen.

Gevolgd door een vrijdagochtend run waarvan ik vond dat deze net voor werk kon. Deze zorgde toch voor een minder scherpe dag. Vermoeidheid die zich verder lijkt op te bouwen kon ook het afgelopen weekend niet weggeslapen worden.

Vrijdagavond / nacht een test met een andere server gedaan die volledig faalde. Hierdoor slechts 4 uur kunnen slapen gevolgd door een dag die van 07:30 tot 24:00 was volgepland wat niet niet praktisch is als je wil bijkomen in een weekend. Zondag iets relaxter stond in het teken van familiebezoek en het schoonmaken van een huis waarin ter verhoging van de feestvreugde een tweetal partyploppers waren ontploft. Confettie kan echt overal komen...

Komende week nog 1 week rustig met de kilometers om t lijf verder te laten wennen aan het elke dag hardlopen. Daarna kijken of het lukt om EDH te combineren met de trainingen die nodig zijn voor de DCURBN.

Subscribe to Webzwerver

Don’t miss out on the latest issues. Sign up now to get access to the library of members-only issues.
jamie@example.com
Subscribe