Nog 4 nachtjes slapen #DCURBN

Nog 4 nachtjes slapen en dan is het zover. Wakker geworden met dezelfde gedachte als die van de afgelopen x keren dat ik opstond: 130km DCURBN. Het komt nu echt dichtbij.

Beheerst het je leven dan? Nou nee maar het heeft wel wat impact.

Ik probeer elke nacht eerder te slapen omdag ik 'ergens' gelezen heb dat dit zou kunnen helpen.

Ik heb de koffie-inname zwaar omlaag gegooid om ultiem resultaat te hebben als ik tijdens de DCURBN wat caffeïne nuttig (ook ergens gelezen).

Ik ontbijt nu elke ochtend ipv ergens in de middag om het lichaam te voorzien van zoveel mogelijk energie en brandstof. Ik ben ook aan het experimenteren met een sportersontbijtje van de sportvoedingwebshop. Lijkt overigens op een soort van brintapapje wat ik normaliter liever oversla ... maar goed alles voor een uitgerust weldoorvoed lichaam.

Mijn collega's merken dat ik sneller terug ben van mijn dagelijks rondje in de lunchpauze. DCURBN is natuurlijk de reden voor tapering, maar de EDHchallenge gaat gewoon door.

En langzamerhand begint het allemaal zijn vruchten af te werpen. Ik voel me fit en fris behoudens een licht vol hoofd. Maar heb niet het gevoel dat dit zich gaat uiten in een verkoudheid.

Alleen nog wat lijstjes maken, materiaal controleren, planning maken, de laatste lekkernijen voor onderweg kopen en ... nog vier nachtjes slapen :) dan is het zover.

Subscribe to Webzwerver

Don’t miss out on the latest issues. Sign up now to get access to the library of members-only issues.
jamie@example.com
Subscribe