webzwerver

wandering through the world (wide web)

10 strooiwagens, een beetje regen maar geen gladheid

sMiddags wijs geweest en niet aan t bier gegaan op een verjaardag met de gedachte in m'n achterhoofd dat ik deze week nog een rondje moest lopen. Snel na t 'rondje hond' me omgekleed onder het motto beter een laagje teveel dan te weinig. Dit had tot resultaat dat ik vrijwel al mijn 'loopkleding' aan had. 1 lange broek over een 1 korte, 1 shirt en 2 shirts met lange mouwen. M'n Buff op/om m'n hoofd zodat ik echt geen modeshow meer hoefde te lopen. Nope mijn catwalk lag buiten.

En buiten was het rustig. Zal zeker te maken hebben met het tijdstip en het weer.  Vrijwel niemand op straat behalve een tiental strooiwagens die hard bezig waren om de weg stroef te houden. Op voorhand een zeer goed gevoel over mijn conditie en fysieke gesteldheid. Tijdens de loop ging het echter niet automatisch. Bepaalde stukken echt lekker gelopen, op andere stukken had ik het gevoel om echt te moeten werken.  M'n kuiten / achillespezen protesteerden continue lichtjes. Het ging zeker niet vanzelf al heb ik ook niet enorm mijn best gedaan om aan te zetten. Voor het eerst dit jaar weer meer dan 10km. Dat was het doel, naast het hoofddoel om heel te blijven.
 


Tags: lopen · offline

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment

Leave this field empty: