webzwerver

wandering through the world (wide web)

8.79km met het hoofd in Salland

8.79 kilometer gelopen met het hoofd in Salland. Het laatste rondje voordat zaterdag de SallandTrail gaat beginnen. Een jaar later voor mij dan gewenst maar daar denk ik nu niet aan. 

De focus is er, de gedachten zijn bij de Sallandse Heuvelrug. Elke stap die ik doe is er een om mijn doel te bereiken. Uitlopen van de 75km versie. Niets meer Niets minder. Er is maar 1 manier. Eén rechte weg via eerst een 'rondje' van 50 en daarna een rondje van 25 km naar de finish.

Na 50km op het eindpunt komen en weten dat je verder moet om de gehele afstand te volbrengen. Ik heb er zin in. De hele week al. In mijn gedachten loop ik al over de paden die Bertus en companen hebben uitgekozen.

Mooi hoe zo'n laatste rondje voor 't echte werk' volledig in het teken staat van de volgende loop. Geen moment bezig geweest met het moment. Bodycheck gedaan of alles klaar is voor zaterdag. Niet alle pijntjes zijn weg maar dat geeft niet. Het voelt niet als onoverkomelijk.

In tegenstelling tot de meeste loopjes razen deze keer in m'n hoofd de gedachten. Eigenlijk ben ik al helemaal klaar voor. Feitelijk moet er nog wel wat gebeuren. Net nog even wat anti-chafe spul gekocht. Nooit eerder gebruikt alhoewel dat regelmatig nodig was. Twijfel nu of het praktisch is om dit middel voor het eerst te gebruiken tijdens zo'n event. Voedsel moet ik ook nog ergens scoren. 
Kleding en Luna's liggen als het ware klaar.

Bijna vergeten te genieten van het loopje. Ik kijk omhoog, de lucht zwart, orion schijnt helder, de wind waait het is een beetje fris. Superweer om te lopen. Super om eindelijk zo dichtbij mijn doel te zijn.

SallandTrail... here I come!!


Tags: lopen

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment

Leave this field empty: