In zijn achteruit

Uur U oftewel D-Day nadert echt. Dat beseffende weet ik niet meer goed wat ik met mijn trainingen aan moet. Alhoewel trainingen een woord is wat niet echt op mijn loopjes van de laatste tijd van toepassing is.

Deze waren gericht op het eenvoudige doel om minstens 80km per week te halen, bij voorkeur zo'n 100km. Maar wat moet je dan als je zo'n twee weken voor je 'event' zit? Wat doe je als je echt geen tijd hebt voor een loopje? Moet ik m inhalen of niet? Ik besluit om niets in te halen. Gedane zaken nemen geen keer.

Ik merk dat ik langzamerhand achteruit loop. Voorzichtigheid gaat ineens voor het lopen. Totdat ik een oud schema tegenkom. Deze heb ik maandenlang in aanloop van de 24u van Sittard gevolgd. Volgens mij toendertijd de laatste twee weken om dezelfde reden juist losgelaten.

Een hele goede reden om deze nu bij de hand te pakken. Zelf even niet meer nadenken. Gewoon de laatste twee weken doen wat iemand anders heeft verzonnen. Niet meer achteruit.. maar gewoon rustig in de versnelling vooruit.

Subscribe to Webzwerver

Don’t miss out on the latest issues. Sign up now to get access to the library of members-only issues.
jamie@example.com
Subscribe