DCURBN2020 achteraf

Laatste post over de Dutch Coast 2020. Nu wat meer op afstand, rustiger de loop evaluerend zijn er toch nog wat leerpuntjes.

1 Ik had geen plan gemaakt voor de break in het hotel te Den Helder. Waar anderen een bord pasta gingen eten of een alcoholvrij biertje bestelden wist ik eigenlijk niet wat ik moest doen. Ik wilde eigenlijk meteen door maar wist dat dat niet het beste idee was. Hier had ik iets meer rust moeten nemen en bijvoorbeeld wat meer moeten eten.

2 Robert vroeg het nog aan me in het hotel, moet je geen lange broek aantrekken. Ik gaf aan dat het niet nodig was. Koud had ik het nog niet gehad. Maar het was misschien meer een kwestie van misplaatste trots. Met de regen waarvan ik kon verwachten dat deze ging komen had ik gewoon op voorhand m'n regenbroek aan moeten trekken. Voorkomen is beter dan genezen...

3 Door bovengenoemde punten kwam ik niet 'echt' in de problemen maar liep eigenlijk net achter de feiten aan. Misschien hierdoor ook teveel energie verloren om 'door' te gaan voor de 130.

Renske bood het nog aan, 'wil je niet mee?'. De flits van twijfel, die toen door me heen schoot om wel met ze mee te gaan, bezorgt me nu een wat knagend gevoel. Wat als ik toch was doorgegaan...
Wat als telt niet. Het is hooguit een les voor de volgende keer. Echter als ik mijn eigen verslag teruglees, midden in de moeheid en emotie geschreven kan ik er ook wel weer vrede mee hebben.

Een erg mooie ervaring de DCURBN. Het zwaarste wat ik tot nu toe heb gedaan. Al zou ik toch graag mijn op voorhand gekozen afstand eens een keer willen uitlopen.

Subscribe to Webzwerver

Don’t miss out on the latest issues. Sign up now to get access to the library of members-only issues.
jamie@example.com
Subscribe