De training is weer gestart

"De training is weer gestart" klinkt haast hetzelfde als "de scholen zijn weer begonnen". Wat een gevoel kunnen zulke simpele woorden teweeg brengen. Gisteren het aantal weken uitgeteld wat me nog rest voor de DCURBN. Slechts negen in totaal!

Nog maar ongeveer 56 dagen en dan loop ik over het strand te banjeren. Daar heb ik zin in. Nog meer zin om nu 'echt' weer ergens naar toe te werken. De afstand creëert al wat ontzag, het lopen in de nacht nog wat meer. Lopen op strand valt me elke keer toch tegen dus dat is driedubbel ontzag.

Nu is het dus zaak om goed voorbereid op pad te gaan. En ... die voorbereiding is vandaag begonnen! De training is weer gestart. De woorden zingen in mijn hoofd. Als een kind zo blij vandaag t eerste rondje gelopen wat er volgens het officiële schema eigenlijk niet in hoort.

Officiële schema's zijn over het algemeen niet ingericht op EDH. Dus ik doe maar iets meer aan duurlopen dan er staat en zal, als het goed is, wat makkelijker aan mijn kilometertarget per week komen.

Beetje creativiteit met zo'n schema lijkt me ook in het geheel niet erg. Een en ander blijft toch nog afhankelijk van de status van het lichaam. De verkoudheid van vorige week lijkt zo goed als te zijn verdwenen. Nu alleen nog een lastige hamstring, kuit en knie. Eerlijk verdeeld over twee benen.

Veel extra rek- en strekoefeningen maar doen en per dag kijken hoe het gaat. Ik ben iig weer op pad. Yachoedie!!! :D :D :D

Subscribe to Webzwerver

Don’t miss out on the latest issues. Sign up now to get access to the library of members-only issues.
jamie@example.com
Subscribe