Einde van een reeks

Na twee weken behandeling geeft mijn linkervoet het compleet onverwacht op. Deze keer komt de pijn direct opzetten vanuit de onderkant van de voet. De pees/spier die loopt van de hiel naar de grote teen lijkt de boesdoener. Bij de aanhechting aan de hiel zit het centrum van de pijn. De pijn is zo acuut dat ik mijn loopjes maar even laat voor wat ze zijn.

Na een reeks van 72 dagen moet ik weer de handdoek in de ring gooien. Het kost nu minder moeite. Het doel is geen reeks meer. De reeks aaneengesloten loopjes is het middel om mijn doel te bereiken. Dagelijkse belasting opbouwen om een mooie meerdaagse aan te kunnen.

Het doel is echter niet uit zicht. Het einde van een reeks kan zomaar het begin van iets anders zijn. Ik voel dat de oefeningen op de trap de achillespezen al sterker maken. Probleem is wel dat ik niet direct weet wat de oorzaak is van de blessure onder mijn voet. Wel prettig dat ik een paar dagen vrij ben zodat er voldoende ruimte is om alles op een rijtje te zetten.

Subscribe to Webzwerver

Don’t miss out on the latest issues. Sign up now to get access to the library of members-only issues.
jamie@example.com
Subscribe