Etappeloop - 5daagse Pallas67

En dan is het ineens zover. Morgen gaat de loop van start. Vanavond alvast naar Wageningen zodat ik zeker weet dat ik morgen niet te laat kom voor de start. Openbaar Vervoer... je weet het nooit.

Ben ik voldoende voorbereid? Dat is de grote vraag ... een vraag die ik wellicht na een dag of drie kan beantwoorden. Met de ervaring van de MiMilKil in mijn achterhoofd heb ik het Pelgrimspad, wat op deze loop lijkt - alleen twee dagen langer, in de categorie 'goed te doen' gezet.

Onderschatting ligt daarmee ruimschoots op de loer maar ik kan mijn hersenen niet op iets anders zetten. Het Pelgrimspad was absoluut een uitdaging. Vandaag voor het eerst flitsten wat herinneringen door mijn hoofd dat ik elke avond toch wel erg blij was om te gaan slapen.

Tegen de dagafstanden zie ik niet op, al heb ik nu al weer enkele weken niet echt lang meer gelopen. Elke dag minimaal zes uur op stap. Wel fantastisch dat deze mogelijkheid er is. Zomaar een paar dagen door, naar ik aanneem, een paar mooie gebieden lopen.

Het grote verschil ten opzichte van het Pelgrimspad is dat we nu niet slapen in tenten. Daarmee lijkt het meteen een meer comfortabele loop te gaan worden. Anderzijds met meerdere mensen op een slaapzaal is misschien ook niet zo comfortabel.

Anyway... ik kan er nu niets meer aan doen. Twee tassen gepakt. De komende paar dagen staan als 'vakantie' gemarkeerd in mijn agenda :)

Subscribe to Webzwerver

Don’t miss out on the latest issues. Sign up now to get access to the library of members-only issues.
jamie@example.com
Subscribe