Het vergeten boek

Ik voeg twee boekentips toe aan mijn leeslijst. Deze lijst groeit. Niet alleen de boeken die ik nog wil lezen. Ook de boeken die ik aan het lezen ben. Een boek op deze lijst, die in fysieke vorm naast het bed staat opgestapeld, komt me zelfs onbekend voor.

De lijst is er niet voor niets. De lijst heeft een doel. Ik wil namelijk 12 boeken dit jaar lezen. Om inzicht in mijn leesvorderingen te krijgen verdeel ik de boeken in categorieën. Boeken die ik wil lezen, boeken die ik aan het lezen ben en als laatste boeken die ik heb gelezen.

In theorie een prachtig idee. In praktijk blijkt mijn beschikbare leestijd niet genoeg om mijn te lezen lijst in te dammen. Wat je aandacht geeft bloeit. De aandacht gaat de laatste tijd, alweer, uit naar het lopen. Toch voor het eerst een boek vergeten wat ik aan het lezen ben.

Subscribe to Webzwerver

Don’t miss out on the latest issues. Sign up now to get access to the library of members-only issues.
jamie@example.com
Subscribe