Lopen week 1 - 2019

Deze week begon in het jaar 2018 en eindigde vol in 2019. Op 31 december een pre-oliebollenbak rondje gelopen. De frituur rook klaarblijkelijk al lekker want met een gemiddeld tempo van 4:48 liep ik lekker door. Dit was overigens dag 46 alweer van het EDHn. De middag er na op 1 januari redelijk brak een uitwasem rondje gelopen van zo'n 14.5km. Gevoed door twee oliebollen liep dat eigenlijk best lekker.

Woensdag eigenlijk de gehele dag aan de klus geweest, daardoor pas om 21:00 kunnen lopen. Klein rondje Molenvliet, genietend van het buiten zijn. Ongecompliceerd lopen of zoals Peter Ligthart dat zegt 'pretentieloos draven' ... heerluk. Donderdag was het tijd voor een wat langere loop. In plaats van het standaard rondje Oudewater nu via Nieuwerbrug en Driebruggen gelopen. Mooie ronde. Ik moet toch ook eens die gehele ronde gaan lopen (Nieuwerbrug naar Linschoten). #whishlistDingetje. Op donderdag ook knoop doorgehakt. Ik ga zondag meedoen met de verkenningstocht van de DCURBN.

Daarom vrijdag en zaterdag ietwat in proberen te houden. Zaterdag een test willen doen met nieuwe Garmin navigatie. Echter de garmin stopte naar 200 meter door een lege batterij ... ook die moet blijkbaar tijdig worden opgeladen ... Nu uiteindelijk wel voor elkaar dat er een route ingeladen kan worden. Het navigeren conform een route moet een keer later getest worden :). Zondagochtend vertrokken naar Castricum. Met een groepje van 10 lopers het laatste deel van de DCURBN gelopen. Daarna in kleiner gezelschap nog even richting Egmond aan Zee om wat meer kilometers te maken. Was leuk.

Thuis aangekomen merkte ik dat ik toch wat weinig voedsel door de dag had genomen. Nu weer even aansterken. Uiteindelijk een loopweek van meer dan 100km gedraaid. Meer dan op de planning stond. Rustig starten met de volgende loopweek lijkt nu erg verstandig.

Subscribe to Webzwerver

Don’t miss out on the latest issues. Sign up now to get access to the library of members-only issues.
jamie@example.com
Subscribe