Lopen week 3 -2019

Een pas op de plaats. Nu echt. Na zondag toch een soort van ingestort te zijn was dit wel nodig. Maandagochtend besloten om twee keer een halve dag vrij te nemen. De gehele ochtend geslapen daarna in de middag de theorie van een BHV curus doornemen. Dat ging niet eerder zo langzaam. 's Avonds tijdens het uitlaten van de hond het minimale aantal kilometers met moeite tussendoor gehobbeld en zo weer het bed in.

Dinsdag al weer een stuk beter. Zo lang mogelijk gewacht met lopen omdat ik het idee had dat het herstel per uur iets vorderde. Woensdag weer een hele dag werk en tijd voor de eerste Lunch Break Run. 't Gat in mijn sandaal groeit. De superdunne laag om het gat heen wordt ook steeds groter. Toch vreemd dat dit exact steeds op dezelfde plek verschijnt. UPS moet opschieten met m'n bestelling. Is nu al bijna een maand geleden ... dat is wel eens sneller gegaan :).

Donderdag was een dag met heul veul regen en wind. Echter niet op het moment dat ik liep. Van alle kanten werd aangeboden dat ik wel wat natte sneeuw en/of hagel mocht hebben. Beleefheidshalve afgeslagen het was natuurlijk een week van 'pas op de plaats'. Vrijdag een test gedaan hoe het met de longen/verkoudheid ging. Een rondje VP op tempo gelopen, daarna half ronde bijkomen om nog de helft van het halve rondje vol te gaan. Test was geslaagd, althans het lichaam lijkt echt op de weg terug te zijn. Dus dat is mooi.

Zaterdag door strakke planning maar direct in de ochtend een klein rondje gelopen. Dat kwam goed uit, want daarna bleek de auto een lekke band te hebben. Voor t eerst zelf een band verwisseld en direct door naar de garage om deze te laten repareren. Zondag was superweer. Lichte vorst, windstil en een zonnetje. Heerlijk rustig aan gedaan met een loopje van zo'n 15.7 km. Hartslagband vergeten maar daar kon ik me niet druk om maken. Energielevel lijkt goed te zitten. Nu verder gaan stapelen en rust houden naar de DCURBN. Ik heb er zin in!

Subscribe to Webzwerver

Don’t miss out on the latest issues. Sign up now to get access to the library of members-only issues.
jamie@example.com
Subscribe