Lopen week 47 2018

Na drie dagen achter elkaar te hebben gelopen leek het me mooi om dit een week verder vol te houden. Gestart op maandag met een Lunch Break Run in het Vondelpark. Vol energie zo'n 8.5 km gedraafd. Met de energie zat het wel goed waardoor ik dinsdag lekker kon intervallen. Een ander woord hiervoor is blijkbaar WisselTijdLoop. Zo leert een mens elke keer weer wat. Misschien is het wel meer een WisselTijdLoop dan een intervalloop aangezien de afstand waarop van tempo gewisseld wordt een vast gegeven (namelijk 1km) was.

Woensdag was een drama. Rond acht uur gegeten, wel een dubbele portie (eerst hutspot en daarna een half bordje lasagne) gevolgd door een meer dan volle kom yoghurt met peer. Dit alles onder het motto om genoeg energie te behouden. Rond 22:30 vertrokken voor een klein rondje van 5km. Halverwege enorme maagkrampen. Dit stopte ook niet meer. Heel rustig proberen uit te lopen. Daarna een half uur op de bank gelegen om de maag de rust te gunnen die het nodig had.

Donderdag was alles weer beter. Van Breukelen naar Woerden kunnen lopen als soort van werk/woonverkeer. Met een hoofdlampje op over de Hollandse kade. Mooi lopen maar ook wat surrealistisch. Af en toe vliegt/zwemt een dier verschrikt weg door mijn verschijning. Ja dan schrik ik toch ook... het zal wel even wennen zijn. Vrijdagavond ook een klein rondje kunnen doen van zo'n 6km, het weekend is begonnen!. Gevolgd door een loop op zaterdagmiddag en zondagmiddag.

Zondag een mooi stuk langs de Greft kunnen hobbelen, geïnspireerd door de poldercross van Clytoneus op zaterdag :). In totaal 74,5km deze week kunnen lopen. Wel duidelijk minder energie aan het eind dan aan het begin van de week. Dat zal in de volgende week anders moeten, want de Voorne Duintrail staat zondag op het programma.

Subscribe to Webzwerver

Don’t miss out on the latest issues. Sign up now to get access to the library of members-only issues.
jamie@example.com
Subscribe