webzwerver

wandering through the world (wide web)

gereedschap productiviteit met een tikje sentiment

Productiviteit met een hoofdletter P. Laatst dit artikel  gedeeld op Plus. Alle apps kende ik al, met name Trello en Evernote gebruik ik veel. Mijn tijd met Toggl lag al wat verder achter me. Ik was/ben braaf tegenwoordig al mijn bezigheden aan t bijhouden in Fargo.io. Meer omdat ik het een mooie tool vind, dan dat het een hele praktische oplossing is.

Echter door het artikel heb ik toch maar weer eens Toggl aangeslingerd. Mijn account bestond nog met de onderverdeling aan projecten / soorten werk die ik zoal tegenkom. Toggl is in de loop van de jaren er op vooruit gegaan. De basis werkt nog steeds hetzelfde. Echter ik kon niet meer zo snel de offline tool vinden om te downloaden. Om nu elke keer een xtra tabblad open te houden voor Toggl gaat me wat ver. 

Door een pop-up werd ik getriggerd om de chrome-extensie te installeren. En wat bleek, Toggle kan al je webverkeer monitoren en bied op bekende sites (Asana, Gmail, Trello) aan om vanaf dat punt je bezigheden te meten. Als zeer fervent Trello gebruiker leek me dit een ideale oplossing. Nu loop ik een checklist met subtaken onder een bepaalde taak in Trello af met daarbij de mogelijkheid om per subtaak bij te houden hoeveel tijd ik daaraan besteed. Niet meer dubbel in te voeren of over te typen! #juich.

Fargo heb ik echter nog niet aan de kant gezet. Per dag wordt nu het Toggl rapport gecopypaste. Het blijft een mooi systeem... dat Fargo :).


Tags: online · webtool

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment

Leave this field empty: