Prerace Pizza!

Dat moment waarop de spanning omhoog komt. De alertheid stijgt. Je maakt het mee maar ook weer niet.

Ik zie alles. Ik observeer scherper. Ik neem alles waar. Ook mezelf.

De fase is aangebroken waarin je alleen kan wachten. Wachten op hetgeen waarvoor je je een half jaar geleden bent gaan trainen.  Het moment komt nu echt dichterbij.

Overal in huis liggen hoopjes mee te nemen spullen en/of eten. Het laatste moet nog gekocht worden en als het goed is de pakketbezorger morgen op tijd. Nog een controlelijst maken met alle dingen die meegenomen zouden moeten worden. Niets vergeten. Niets aan het toeval overlaten.

Deze alertheid in het lichaam is wel mooi. Kan ik wel van genieten. De spanning voor een groot event. Eigenlijk kan je nu niets meer doen dan alleen nog heel goed uitrusten, energie sparen en niets vergeten om mee te nemen. Het enige wat echt 'moet', is op tijd staan bij de start.

De start is morgen om 16:00. Niet het beste tijdsframe heb ik van anderen gehoord. Het lijkt mij wel prettig om zo snel mogelijk door de nacht heen te kunnen. Daarna zal het hopelijk wat zonniger en warmer worden.

Samen met Erwin weer op pad. Een volgend avontuur. Een stukje korter dan ons vorige avontuur maar dit mag er toch ook wel zijn. Nu is het een race tegen / met de klok op een parcours van circa 2km. Rondjes lopen met een 'eigen' crew. Erg luxe en bijzonder dat dit kan.

Morgen om 12:00 vertrekken we richting Sittard. Tijd genoeg maar waarschijnlijk te weinig om alles door te spreken. Een nieuw iets voor mij - zo'n 24uur. Qua trainingskilometers genoeg gedraaid. Ik hoop dat het hoofd goed blijft.

Lopen uit liefde of uit woede. Of lopen omdat de ene stap na de andere komt als de energie niet meer in de geest zit. Alles zal voorbij gaan komen. Ik ben erg benieuwd of ik sterk genoeg ben. Of ik me sterk genoeg kan houden.

24uur. Dit is wat ik wil en ga doen.

Tijd voor prerace pizza.

Subscribe to Webzwerver

Don’t miss out on the latest issues. Sign up now to get access to the library of members-only issues.
jamie@example.com
Subscribe