Tegenvaller

Nogal een tegenvaller dat ik gisteren toch weer wat in de peesplaat van mijn linkervoet voelde. De nacht wel door kunnen slapen. Kan nog steeds niet goed op de linkerschouder liggen. Sinds de Taubertal100 blijft deze lastig doen. Een zenuw of een slijmbeurs of een pees.

Doordat ik dit weekend niet vier keer loop als gepland / ofwel omdat ik voorzichtig ben ga ik twijfelen aan de hoho100. Een dag starten met pijn voelt niet goed. Een continue gevoel van pijn ondermijnt. De rechterhiel liet vanochtend ook weer van zich horen.

Gisteren niet gestart met oefeningen maar met lopen. Dat kan een vergissing zijn geweest. Of ik zoek een verklaring die er niet is. In een week van stilstaan naar circa 60km is misschien wat veel. Anderzijds geven de peesplaat en de achilles totaal geen reactie tijdens het lopen.

Gisterenochtend direct gestart met klussen. Eigenlijk sinds half zes de in de ochtend - de hele dag in de weer geweest. Dat is ook niet typisch 'niks gedaan'. Strekken en oefeningen heb ik misschien voortaan nodig om m'n lichaam te laten doen wat ik wil. De 'wil' moet overigens langzamerhand echt bepaald gaan worden.

Je bent wat je doet.
Doe je wat je wil?
Kan je doen wat je wil?
Kan je zijn wie je bent?

Subscribe to Webzwerver

Don’t miss out on the latest issues. Sign up now to get access to the library of members-only issues.
jamie@example.com
Subscribe