van 3 naar 160 in...

Van 0 tot 100 in xx secondes. Een speciaal geprepareerde auto kan in minder dan 1 seconde een snelheid van 100kmpu bereiken leert het internet me. Een gezinsauto zal er wat langer over doen. Nu gaat het mij niet om snelheid maar om afstand. Zo ben ik met hardlopen begonnen.

De uitdaging die nu voor me ligt is om van 3km naar 160km te gaan binnen 22 dagen. En dan niet 22 dagen er over kunnen doen, nee dan heb ik maximaal 22 uur. Gisteren was ik blij dat ik soort van pijnloos de 3km kon volmaken. Het herstel moet wel erg spoedig gaan om 53x zo ver in één keer achter elkaar te kunnen lopen. Ik zal in ieder geval niet overtraind zijn.

Voor 2024 heb ik me voorgenomen om geen enkele DNS te hebben. Overal waar ik me (in een opwelling) voor heb aangemeld zal ik ook aan de start verschijnen. Althans zo was het idee en de overtuiging. Maakt niet uit in welke toestand ik verkeer. Ben benieuwd hoe ik hier met 21 dagen over denk.

Subscribe to Webzwerver

Don’t miss out on the latest issues. Sign up now to get access to the library of members-only issues.
jamie@example.com
Subscribe