Wat doet Twitter nog met je/me

De laatste tijd weinig, erg weinig. Weinig ontspannen op de bank, vrijwel continue met iets bezig. Maar nu was daar zo'n spaarzaam momentje. Te weinig tijd om nog echt iets te gaan doen. Te vroeg om te gaan slapen.

Resultaat na zo'n 30 minuten twitter is 5 andere open tabbladen. Een gaat over pose running, al is dat meer een tab die uit G+ komt dan uit twitter. En ook niet in dit half uur werd ontdekt maar eerder. Maar toch meetelt omdat ik er aan werd herinnerd door een stroom aan running tweets. Pose running is een manier van lopen waarin goed op de houding wordt gelet. Hierdoor minder kans op blessures. En dat... is erg welkom!.

Tweede tabblad wordt gevuld met stereogum. Een link van Roos van Vugt / Frank Meeuwsen over kristi deed de kamer vullen met de muziek van soundgarden. #heerlijk

Op het derde tabblad staat dat de app van redphone is geinstalleerd. Red phone moet gaan zorgen voor de mogelijkheid tot ge-encrypte gesprekken. Naast Red phone ook Textsecure geinstalleerd. Beide apps zijn van whisper systems. Ik ben benieuwd of iemand van mijn contacten daar ook gebruik van maakt.

Als vierde tab staat pork.io open. Een initiatief van Dave Winer waar hij de mogelijkheid geeft om een langere tekst in te typen en deze als meerdere tweets ineens te versturen. Altijd handig voor storytelling op Twitter.

Als vijfde tab deze blogpost. De kern van Twitter doet nog altijd hetzelfde, het delen van kennis, nieuws en berichten. Mooi man!

Subscribe to Webzwerver

Don’t miss out on the latest issues. Sign up now to get access to the library of members-only issues.
jamie@example.com
Subscribe