webzwerver

wandering through the world (wide web)

Een slome training afgerond met een snelle finish

Zondagavond, lekker weer. Niet te koud geen wind. Oftewel prima weer om te lopen. Goed gemotiveerd begon ik aan m'n rondje. Ik had nog geen idee of het t standaardrondje zou worden of een extended variant hierop. Echter na 100m had ik door dat het niet zo'n heul erg lekker rondje zou gaan worden.

M'n benen wilden niet leek wel, niet vooruit te branden. Net vandaag voor het eerst weer eens met audiofeedback gelopen, en dat wilde ook al niet helpen. Ondanks dat ik t gevoel had dat ik steeds harder begon te lopen vertelde de audio-coach me heel iets anders, namelijk dat ik of niet harder of zelfs wat langzamer ging lopen.

Uiteindelijk besloten om maar voor het standaardrondje te gaan. Direct begon ik wat grotere passen te nemen. Uiteindelijk de laatste 1.5km lekker op tempo kunnen lopen. Veel harder eigenlijk dan dat ik op dit moment wil lopen. Het was genoeg om te eindigen met een goed tevreden gevoel.

Nu kijken of ik de frequentie van t aantal trainingen iets kan opvoeren.


Tags: lopen · online

2 responses so far ↓

Mark Blonk - Jan 26, 2015 at 9:59 AM

Ook zulke loopjes heb je wel eens.
toch goed gëeindigd.
Rot hè, zo'n audio coach. :-)

Arjan Muthert - Jan 26, 2015 at 10:46 PM

:-) inderdaad, ik had echt t gevoel dat t apparaat niet klopte.

Ik had m deze keer juist aangezet om op de 5:30 te kunnen blijven lopen. Achteraf wel gemiddeld gelukt, maar ik had m wat vlakker willen lopen

Leave a Comment

Leave this field empty: