webzwerver

wandering through the world (wide web)

pong

tuut, bliep, bliep, tuut, blieb, een zachte onderdrukte vloek gevolgd door schamper gelach. Game Over Na een klein uur wordt de telefoon terzijde gelegd... Met moeite.

Resultaat van een spreekbeurt over gaming. Zoonlief werd er mee geconfronteerd dat hij nog niet zoveel had gedaan. Samen uiteindelijk achter de computer op zoek naar wat inspiratie over de historie van t gamen. Zoon zwaar chagrijnig, tuurlijk hoe kan het ook anders, maar uiteindelijk toch aan de slag om wat informatie tot zich te nemen. De tekst doornemend totdat de game 'pong' van Arcade ter sprake kwam. 

Pong?

Ja pong, weet je niet wat dat is? Voordat hij nee kon zeggen werd de game al opgezocht in de browser. Op t chromebook met de letters K en M wist ik vrij snel met 0-10 kansloos van de PC te verliezen. Ondertussen was het chagrijn als sneeuw voor de zon verdwenen en werd de game opnieuw gestart. De rest van de familie ging direct op zoek naar de app. Mooi man in 1972 een succes, nu anno 2015 in staat om een chagrijnige puber weer vrolijk te maken.

 


Tags: online

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment

Leave this field empty: